söndag 15 november 2009

Mysdag

Sicken mysdag, nu ligger vi här helt döda i sängen och vill bara sova. Klockan är 20 över 8 kan ju tilläggas. Imorse vaknade vi relativt tidigt ändå och var pepp på en till dag med shopping i den just nu fruktansvärt fula huvudstaden, det bara regnar och är grått och äckligt hela tiden. Men vad gör det oss? Ingenting!
Anna och Calle kom hit efter en natts flygning från NY, medan de packade om sig åt vi andra frukost och sen var det bara att heppa ut på stan. Idag var det dock stanstan som gällde och diverse plagg införskaffades, bland annat en klänning till nyår.
Sedan gick vi runt halva stan för att handla sushi, den slutade med att de handlade på "min" sushiaffär medan jag kokade ris och åt korvstroganoff (korv stro ganoff, som man säger i sthlm).
Vid fem begav sig Dannie, Jöran och Anna till tåget till götet medan jag, Olle och Pehå gick åt andra hållet, alltså köpte godis och hyrde The Proposal.
Det här har vart den mysigaste helgen på väldigt länge, vi har hunnit med allt man kan tänka sig. Och nästa helg blir det götet och antagligen lika mysigt det.
KÄRLEK

Inga kommentarer: