måndag 27 juli 2009

sällskapsresan


Mister Hudvig
Kärlek




Världens bästa syskon
<3

Så var man hemma igen efter en helt underbar resa. Vi har haft det så himla skönt och roligt! Älska att spendera kvalletid med familjen, det är mycket underskattat enligt mig. Kanske låter lite motsägelsefullt med tanke på att jag är hemma lika lite som resten, men desto bättre är det då med sådana här resor :)
Vi kom fram förra söndagen och hann med att höra vattengympan som ägde rum varje morgon 10.10 och varje kväll 17.30 och som vi gladeligen deltog i som det äkta turisterna vi var! Vi bodde iaf i en lägenhet med superfin utsikt över havet och veckan har vi mest spenderat på klipporna eller i det kristallblåvattnet.
Fast vi var på en båttur, på Harry Potter-filmen (med kroatisktext) och sen runt i stan och turistat också.
Och hela tiden har vi känt oss som att vi är med i sällskapsresan och fått en mängd glada skratt, mest åt alla namnmissuppfattningar kring Heddas namn. Numera kan vi även lägga till Mister Hudvig och Miss Hudvi till den tidigare samlingen. Men som man brukar säga, Kärt barn har många namn!

KÄRLEK till min underbara familj och till Johan som inte kunde följa med, fast som antagligen hade det ganska bra ändå eftersom han var i Frankrike med Martin!

Inga kommentarer: