fredag 20 februari 2009

Sol igen!

Snart bar det av, imorgonbitti aker vi antligen till Alice Springs. Ska bli valdigt festligt! Vi kopte jattekacka hattar idag. Kommer antagligen vara de kackaste manniskorna som nagonsin skadats, menmen det ar det vart. Vad har egentligen hant sen sist jag skrev? Jo vadret har blivit bra, det ar helt underbart! Vi har spenderat tva dagar pa strande nu, igar var vi pa Bondi och idag pa Manly. Man har dock inte fatt bada pa nagra stora ytor da det har vart sa starka strommar, men det ar sa rolgit att leka i vagorna. Jag och Anna var i vattnet i nastan en timme idag och kande oss verlgen som sma barn igen. Det har forovrigt hela jag vart idag, de andra har bara skrattat at mig. Pa vagen hem fran Manly gick vi genom hela Sydney och alla var sa festligt uppkladda eftersom det ar fredag och afterwork m.m. Samtidigt kommer jag vandrande pa gatan med min klanning fran H&M's barnavdeling, min pase i armarna da den var trasig, hatten pa huvudet, min alskade Bondibeach vattenflaska och en purjolok i andra handen. Om jag nagonsin har kant mig flerplacerad sa var det ingenting jamfort med nu, det gar inte ens att beskriva med ord. Som sagt sa skrattade de andra bara at mig och jag fick en hel del konstiga blickar.

Idag har vi ater igen atit tonfisk emd pasta, ett ganska kart aterseende da vi inte har atit tonfisk pa flera dagar, det var dock annu godare nar vi fick snylta pa de andra tva svenskornas kottbit med ugnsbakade rotfrukter. GRYMT gott! Det galler att snylta, det ar sannerligen nagot vi har blivit bra pa under denna resan.

Nu bor vi pa ett jattebra hostel med gratis wifi och internet, det ar fullt emd svenskar har sa man pratar nastan bara svenska ilket kanske inte ar sa bra egentligen. Fast man blir valdigt social och pratar med massa nya manniskor da. Det kanns verkligen som att halva Sverige ar har. Och nar vi var pa Manly forut idag traffade vi Mirrhe, Josie och Ellinore. Mirrhe pratade om en tysk som hade med sig 50 kilos packning, men som tyligen var jattesnall. Nar vi sedan satt har och at middag var det samma tysk som satt pa andra sida bordet och borjade prata med oss. Varlden ar sjukt liten.

Nu skall jag sluta och nog snart ga upp pa takterassen och socialisera mig och sedan sova, vi skall ju anda upp vid halv 7 imorgon. Jag hor av mig nar jag kan!

Saknar alla men hoppas att ni har det underbart!
KARLEK!

Inga kommentarer: