fredag 27 februari 2009

Streetlights

Sadar, nu kommer en liten uppdatering om vad som hander har i Aussi.
Vi akte ju som sagt ivag pa varan lilla tur ute i vildmarken for nagra dagar sedan. Vi akte valdigt mycket bil, men det gjorde inte sa mycket for da kunde man sova eller lyssna pa grym musik. Varan guide hade iprincip exakt samma musiksmak som mig:)
Vi sag Uluru (Ayers rock), Katatjuta (ett annat berg) och Kings Canyon. Kings canyon var coolast aven om det var valdigt festligt att ha besokt Uluru och fa hora massa historia om den.
Vi hade en aningens oklar grupp med en massa olika manniskor. En italienska som at kex HELA tiden, varldens gulligaste engelska par som vi ska traffa nagonstans langs kusten, trevliga fransyskor, en svettig irlandare, tre extremt osociala hollandskor och nagra till. Det var inte direkt en partygrupp, men vi gjorde det basta av det hela och var sa sociala som vi bara kunde. Varan guide hette Jules och var nagot oklar han ocksa. Han var 23 ar och kom egentligen fran Adeleide. Han gjorde detta for att komma over sin flickvan och verkade egentligen avsky sitt jobb. Men han var trevlig anda och vi kom bra overrens med honom.
Det allra coolaste var iaf att sova under helt bar himmel och bara ligga och titta pa alla stjarnor. De var sa himla nara kandes det som.

Nu ar vi iaf i Melbourne och ska vara har en vecka. Vi ska antagligen sitta utanfor arenan nar Coldplay spelar, turista lite, traffa Idas gamla klasskompis och mara ta det lugnt. Nasta helg ska vi troligtvis aka och halsa pa en annan kompis till Ida som bor 2 timmar utanfor staden. Det ska bli jatteroligt.

Nu vill jag veta lite mer om vad som hander darhemma!
karlek!

1 kommentar:

Anonym sa...

tjooo! Va värt ni verkar ha det :) typ hitta på lite grejer där å chilla lite där och planera lite konsertsmyglyssning där! GÖDH helt enkelt! fortsätt uppdatera, kram!