torsdag 27 augusti 2009

Jag har en kyl full med smoothies och risifrutti

Idag är en bra dag!
Kände att det var på tiden att meddela något positivt till alla som den senaste veckan har lyssnat på mitt ständiga klagande. Men skolan har verkligen inte vart rolig den här första veckan. Har inte kommit in i universitetstänket än och kursen motsvarade inte min förväntningar riktigt. Jag vet att det är lite tidigt att säga det redan, men de här första dagarna har vart riktigt jobbiga.
Men som sagt, idag är en bättre dag!
Vi har delats in i smågrupper och skall skriva en essä och det gör att jag förstår bättre för de andra i min grupp kan förklara för mig. Idag började vi iaf spåna på vad vi skall skriva och jag kunde till och med komma med lite bra idéer. Vid halv 2 orkade vi dock inte mer utan då gick vi ut och satte oss i solen och socialiserade oss lite. Jag är yngst i gruppen, men alla är mellan 20 och 23, förutom Lis som är 40+ och kommer från Danmark.
Vid kvart i 3 fick det dock vara nog för jag hade ju fått storfrämmande hem! Pehå, Jens och Peter är nu här och gör mig och Frida sällskap i helgen eftersom det är Popaganda. Det är jätteroligt! Vi cyklade (jag cyklar överallt, har inte ens ett SLkort än) till Söder och gick götgatan fram. Fick äntligen köpt min randigatröja som jag längtat efter så länge, dessutom köpte jag en superfin rosett att ha i håret.
Nu sitter de andra uppe på den, tydligen jättefina, takterrassen (jag har inte ens sett den än) och njuter av kvällen och jag sitter här nere och ska precis börja läsa i min extremt sega sociologibok igen, men det känns inte helt hopplöst!
Jag saknar er där hemma, men Stockholm känns som helt rätt val för hösten. Jag gör dessutom allt för att slippa dialekten, men kan inte garantera något eftersom jag är omgiven av den överallt!
KÄRLEK

2 kommentarer:

Kim Nordlund sa...

Sa ju att det skulle lossna! Vad skönt att det känns rätt! Är så sugen på att hälsa på dig snart, bara spontant, inte megahelgen... Ska vi titta på helgen om typ tre veckor? Saknar dig älskling!

Julia sa...

Är helgen om tre veckor, den 18:e? För den helgen komemr jag hem :)