lördag 28 mars 2009

en harlig upplevelse

Det forsta som slar emot en ar stanken. Denna vidriga stank som orsakas av diverse olika saker, ol, tvatt, svett, toaletten, smuts och nagonstans i botten massa herrparfym. Det hjalper inte att fonster och dorr ar oppet 24/7 och att flakten gar, stanken ar ingrodd!
Det andra du mots av ar kalsonger! Overallt dessa kalsonger, i fonstren, pa golvet, i sangarna och hangandes lite har och var. De finns overallt och det blir inte battre av att flertalet ser lortiga ut.
Det ligger saker precis overallt. Man far klattra for att komma dit man vill. Stolar star mitt pa golvet innanfor dorren for att man ska kunna se pa tvn som gar pa hela dagarna. Det kan ju vara jobbigt att ligga i sangen att titta, battre att lata en tradgardsstol ta upp den lilla golyta som finns kvar.
Det allra storsta tecknet pa att man ar i minoritet ar att toaringen konstant ar uppfalld. Det ar dock inte det som far obehaget att sprida sig i magen, det ar det fisarna som gor. Dessa fisar som gor att man ligegr vaken halva natten och acklas.
Att bo som ensam tjej i ett rum med fem killar ar sannerligen en upplevelse utover det vanliga.

2 kommentarer:

Heddadenotåliga sa...

Skriv oftare för guds skull! vi vill gärna veta om du lever!love

Unknown sa...

Du gör min dag, Julia!!!