lördag 7 mars 2009

woho!

Yaaay!
Nu ar vi alltsa i Mooroopna, 3 timmars bussfard norr om Melbourne hemma hos Idas kara van Josh. Det ar supermysigt, man ar i ett hem igen.
Vi gick upp vid halv 7 imorse och at for sista gangen de supergoda pannkakorna till frukost. Klockan 9 satte vi oss pa bussen hit och kom fram klockan 12, da motte Josh och hans supersnalla granne upp oss pa centralen och skjutsade hit oss. vi fick lunch och farsk frukt. Sa sjukt gott. Vi har aven sett alla deras djur och akt nagon form av fyrhjulig motorcykel (motorer och sant dar ar inte mitt basta). Vi ar ganska mycket mitt ute i ingenstans nu, men det ar ett jattefint hus och han har varldens sotaste syskon. Det har kommer sannerligen bli en rolig helg kanns det som.
Igarkvall var det BBQ pa taket pa varat hostel och det var jattevart. Traffade tva jattesota svenska tjejer som jag pratade med hela kvallen.
Det kandes faktiskt lite konstigt att lamna hostelet imorse for man hade liksom skapat sig ett liv dar nu, det kandes nastan lite sorgligt. For man vet att nu har vi vart i Melbourne och komemr itne komma dit igen, jag insag att alla stallen vi ser nu ser vi for sista gangen pa den har resan och det kanns valdigt konstigt. Darfor far man njuta desto mer av varje sak vi ser och gor.
Ha det bast!
KARLEK!

Inga kommentarer: