tisdag 3 mars 2009

En om dagen

Nu borde alla vuxna vara stolta dar hemma. Vi har kopt vitaminer!

En om dagen! Vi insag att vi inte riktigt ater den mest naringsriktiga kosten, tonfick och pasta i fyra manader funkar men man far nog inte i sig allt. Sa igar var Anna och Ida i stan och kopte vitaminer. Oj sa mycket battre vi kommer ma, nja, men man kan alltid hoppas.


Medan de tva var i stan spenderade jag och Alex dagen pa stranden och lyckades branna oss ganska rejalt. Solen ar verkligen farlig. Trots 30+ pa kroppen och 45 i ansiktet brande jag mig. Och jag smorde anda in mig ofta. Jaja, tur att det ar molnigt idag iaf.


Garkvallen borjade med ett underbart telefonsamtal. Peha ringde och sa att hon och Malin befann sig i Sydney pa flygplatsen och vantade pa deras plan till NZ. Jag kommer traffa dem snart och det kanns sa sjukt roligt!

Senare gick vi upp pa takterassen och socialiserade oss med massa manniskor, bland annat 2 supertrevliga canadesiska tjejer. De ska troligtvis folja med pa varan Coldplay tjuvlyssningscampning. Ska bli som en liten fest.


Jag saknar er dar hemma! Fortsatt kommentera!
KALREK!

1 kommentar:

Anonym sa...

hmm trevliga canadesiska tjejer, är du säker på at dem var canadensiskor... :p sen så brukade vi köpa vitaminvatten för att få i oss vad vi behövde, eller aah, vi köpte det ett par gånger iaf :p

Men sounds rätt nice ändå!